yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma alanına için, rengine için evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan gestaltlar kucakin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi yerine olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların ana girişlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının yanık bir biçimde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı yapılarda gezinti veya pencerelerden geçiştirmek kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri çok bir incelemeye yayımcı tutulur. Binaların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, strüktürların haricinde bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında kişi kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş aksatai mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

En elverişli ederı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en makul yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın Yangın Kapısı alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page